JOTUNHEIMEN RUNDT 2020 

Korona-avlyst av arrangøren

Hei hei godtfolk.

Sykkelsesongen 2019 er over for de fleste av oss og vi er godt i gang med planleggingen av sesongen 2020. For de som har fulgt litt med så er en av planene å sykle Jotunheimen Rundt i 2020. I den forbindelse vil vi oppfordre alle til å melde seg på! Vi tenker 18-timers pulje.

Påmeldingen er personlig så alle må gjøre dette selv. Den åpner 1. Desember klokken 1200, og i fjor ble alle startnummer utsolgt på 1min 13sek, så her gjelder det å være klare og raske på labben. Legg det inn i kalenderen i dag, og ta det som en hurtighets-økt søndag 1 desember. 

Vi er på saken med organisering av transport og overnatting.

Hvem ønsker å delta på denne flotte ruten over fjellene? Send oss en melding lenger ned på siden.


Stå på, tren godt, og husk å nyte litt innimellom.🍻

Jotunheimen Rundt 3 - 5 juli

Et av Pokalen SK's store mål for 2020 er å få syklet Jotunheimen rundt.

Jotuneheimen Rundt er et av Norges hardeste turritt, om ikke det hardeste. Løypa er 430km, ca 110km kortere enn Trondheim - Oslo, men hele tre fjelloverganger skal passeres; Filefjell, Valdresflya, og nordeuropas høyeste fjellovergeng Sognefjellet. Dette blir til sammen ca 4600 høydemeter.

Vårt mål er ikke å sykle fortest, men i god Pokalen SK ånd skal vi være de hyggeligste rytterne, samt være de beste og mest joviale på afterbike etter fullført ritt.

Send oss en melding for mer informasjon