Pokalen Sportsklubb

Hvem er vi og hvordan ble Pokalen SK til?

Mallorca 2019 - Et sted mellom dag 1 og 3 på turen, mens vi sitter og nyter en velfortjent øl etter dagens sykkeltur dukker et forslag opp: Skal vi ikke gå til innkjøp av egne sykkeltrøyer? Å ja, det var kun snakk om noen sykkeltrøyer!

Utover uken ballet det på seg. Skulle vi ha sykkeltrøyer, trengte vi også et passende navn på trøya. Så ble det snakk om å stifte og registrere en klubb! Forslaget om å registrere klubben ble forkastet ganske fort, altfor mye arbeid. Men en klubb, det skulle vi starte! Og en klubb må jo ha et navn!

Vi endte opp med Pokalen SK, da dette passer ypperlig til vårt motto - du må yte for å nyte! Etter hver sykkeltur stopper vi nemlig på Promenaden og nyter en eller flere velfortjente Pokaler (ØL) i hyggelig selskap.

Og det stopper ikke her! Vi har vært i kontakt med Trimtex og har nå vi fått designet vårt eget sykkeltøy, altså ikke bare en trøye som det hele startet med, men også bukse og jakke, til både damer og herrer!

Så da er vi i gang!!

Pokalen SK - hvem er vi?

Pokalen SK er en venners venner klubb. Venner av klubbmedlemmer kan søke om «opptak» i klubben. Søknad sendes til «styre» i klubben. Et minimumskrav for å være med er at en må kjøpe ett sett (trøye/bukse) med Pokalen SK sitt klubbtøy.

Til informasjon så er det ingen problem om du også er medlem av en annen registret eller uregistrert klubb. 

Så langt har fokuset ligget på sykkel. Tanken er så absolutt å utvide med flere grener som eksempelvis løping og ski.