MALLORCA 2024

27. april - 4. mai


Vårens vakreste eventyr!

Den råe følelsen - når vi setter oss på sykkelen første dagen på Mallorca. Første gangen i kort-kort, mild og varm morgen vind på promenaden, vi bryr oss ikke om motvinden som blåser, den blåser bare på oss og lokker oss ut på veien for å teste formen.

Overgangen fra spinning og vintersykling til landeveissykkel med tynne dekk er en fantastisk opplevelse og en skikkelig god-følelse. Og, ikke minst den gode følelsen når en treffer gamle kjente igjen ofte etter ett år.

Vi er en bredt sammensatt gjeng med alt fra ivrige mosjonister til aktive rittsyklister, og det er det som er det fine; i denne herlige miksen av folk trives alle. Det er stor takhøyde både med syklingen og ikke minst i det sosiale. Nesten like viktig som syklingen rundt på øya hele dagen er kaffestoppene, lunsjen, ølen på strandpromenaden, middagen om kvelden og den gode praten utover kvelden.

En typisk dag på Mallorca med denne gjengen vil forløpe omtrent som dette:

De fleste er oppe med sola og spiser god og lang frokost før de gjør seg klare til dagen, oppmøte på strandpromenaden klar for sykling klokken halv ti og så bærer det av gårde. Noen dager kjøres det flatt, noen dager flatt og langt mens det andre dager kjøres i fjellene, både hardt og behersket, alt etter som hva dagsformen til den enkelte tilsier. Uansett er vi en samlet flokk hele veien og venter der det måtte være nødvendig og passe, midt på dagen er det nesten alltid tid til en god og hyggelig lunsj med god prat og mye latter.

De fleste skjønner sikkert at hvis du er en blodseriøs syklist som skal satse og spisse formen, så er dette kanskje ikke helt innertier, men er du ute etter å legge ett godt grunnlag, ha flotte opplevelser og treffe veldig hyggelige folk med samme interesse, så er dette virkelig innertier.

Lokasjon: Mallorca, Can Pastilla

Tidsrom: 27. april - 4. mai

Velger selvfølgelig selv når dere ønsker å ankomme. Fellesturer og andre aktiviteter i perioden 29. april til 5. mai

Hotell: De fleste av oss benytter Hotel Helios, men finnes flere hoteller som ligger i nærområdet som eksempelvis  Hotell Play

Dere bestiller hotell selv via www.hotels.com, eller tilsvarende sider.

https://no.hotels.com/ho283469/?pa=9&q-check-out=2020-05-02&tab=description&q-room-0-

Flybilletter: Dere bestiller flybilletter selv, her kan www.norwegian.no være et godt alternativ.

Sykkel: Finnes flere steder dere kan leie sykkel. Flere av oss benytter https://www.lexberg.no/sykler som ligger få  meter unna hotell Helios. Er flere som velger å ta med sin egen sykkel.

Send oss en melding for mer informasjon